Positiv nyhet

Bella kom just hem från veterinären efter sin lungröntgen. En mycket trött och dämpad hund, för veterinärer gillar hon inte. De var tvungna att ge henne lugnande, för att få någorlunda skärpa i bilderna.
Hennes lungor är rena och fina och helt fria från metastaser, så nu finns det ingen tvekan om att vi låter ta bort tumörerna… och hoppas att de inte kommer tillbaka igen vid nästa löp.
Plan B är sterilisering, eftersom hon tydligen har en benägenhet att bilda tumörer i samband med skendräktighet, men detta täcks då inte av hennes försäkring, så det blir dyrt. Vi får fundera på saken.

5 kommentarer

 1. Saffra said,

  1 juni, 2007 den 15:44

  Jag håller alla tummar jag kan få tag på, för att hon ska må bra.Klappa hundarna från mig.

  • Barbro said,

   1 juni, 2007 den 22:22

   Saffra! Så roligt att du är tillbaka igen.Vi har verkligen saknat dig. Hoppas att du har haft en trevlig tid på Koster.Bonussonen beställer tid för Bella i nästa vecka, så får vi se när de kan boka in henne för operation – det är ju semestrar nu.Samtidigt ska vi passa på att ta bort en gammal fettknöl som Tumle har gått med i åratal.

 2. Caroline said,

  1 juni, 2007 den 15:50

  Guud va härligt med postiva nyheter!! alltid skoj att få höra sådant =)Hoppas ni får en underbar helg tillsammans

  • Barbro said,

   1 juni, 2007 den 22:25

   Bara de får bort knölarna… och att de helst också visar sig vara godartade. Fast jag tror inte att den största är en tumör utan en mjölkkörtel.Trevlig helg till dig med!

 3. Saffra said,

  5 juni, 2007 den 09:38

  Oj, har det märkts att jag varit borta? Jag har haft en supertrevlig tid på Koster. Helt underbart ställe. Både öarna och praktikplatsen. Har jag missat nåt på bloggen?Eller i världen för den delen, har varken haft tv, radio eller internet. Jag håller tummarna för Bella. Sådana operationer vet jag är rutin, och det brukar gå bra. Men jag önskar all lycka iaf. Klappa från mig. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s