Bella och Tumle

De tvåfärgade kullsyskonen är ungefär lika svåra att fånga på bild. De har bägge, var för sig, utvecklat en anmärkningsvärd talang – att blunda just  som man knäpper, alternativt vända bort huvudet eller börja klia sig demonstrativt.

Här kommer dock äntligen ett par riktigt hyfsade bilder av syster Rubella.
bella1

bella2

Bella har snott Tumles tuggben och Tumle vill gärna ha tillbaks det. Han prövar ”valptricket” att rulla, för att dels distrahera syrran, dels komma så nära att han kan ”råka” få tag i benet. Men Bella är inte så lättlurad att hon går på ett så enkelt knep. Mille skulle ha gjort det, men Bella har själv haft en valpkull, så hon vet hur en slipsten ska dras. Hon nonchalerar den rullande brodern och gnager på tills benet är slut.
beltum1

beltum2

Det finns väl inget som ser så löjligt ut som en vuxen hanhund som valpar sig, men samtidigt flinar han lyckligt… och visst är han ändå rätt SÖT!

6 kommentarer

 1. Saffra said,

  17 augusti, 2007 den 13:46

  Båda är så söööta! Även om de ser måttligt besvärade ut när kameran åker fram. Men det får de väl stå ut med, de får ju trots allt ben att tugga på. 🙂

  • Barbro said,

   18 augusti, 2007 den 19:09

   Och vad kan inte en beagle stå ut med för ett ben?:o)

 2. Hemliz said,

  18 augusti, 2007 den 13:01

  åh det är ju inte sant!Imorse skrev jag ett nytt inlägg…. OM BEAGLE VALP SOM JAG SAKNAR!Var ute på nätet o kikade efter beagle uppfödare och hittade dig o så visar det sig att du oxå har en blogg här. lite kul tycker jag. *LER**Det är inte så att du har en hanvalp på fyra månader över?*(((KRAMIZ)))

  • Barbro said,

   18 augusti, 2007 den 19:13

   Hallå där!Menar du att du hittade mig bland beagleuppfödarna? Men det är inte möjligt, jag förstår inte hur jag kom dit.Jag har aldrig fött upp en kull valpar, äger inte ens en tik, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig.Däremot kommer det (möjligen) att födas en kull 3/4 beagle-drevervalpar efter min Tumle i vår.Intresserad?

 3. Cheese Lisa said,

  18 augusti, 2007 den 19:39

  Äh.. jag bara retades med honom. Han tycker att tösen i filmen är ”fin”..Vad det gäller det här inlägget så väntar jag med spänning om jag får svar från en annan bloggare på en sak jag frågat om.Ja, tack att du frågar! Det var helt okej dagen efter sedan. *ler*

 4. Maggis said,

  22 augusti, 2007 den 13:13

  Så gulliga är båda..jag vill nog ha en beagle men vi ska inte ha fler eller en ny den dag Watson inte finns.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s