Om Bella

Till alla våra hundvänner:

Bella genomgick ju en stor operation i december, då en mycket snabbväxande tumör av ung. prinskorvsformat togs bort ur hennes juver. Veterinären var säker på att all den angripna vävnaden hade avlägsnats och Bella var snart kry igen, hon fick inga som helst komplikationer och såret läkte också fint.
Men nu en månad senare har cancern kommit tillbaka och hon har utvecklat en hel klase tumörer i den lösa huden mellan ljumsken och låret, vilka växer med katastrofal hastighet.
Den första tumören blev analyserad och den var malign, men inte särskilt allvarlig. Dessa nya tumörer är av samma typ som den förra, så det största problemet med dem är inte att de är ”elaka”, utan att de växer så snabbt att det inte är mycket idé att plocka bort dem, för inom några veckor har hon dem tillbaka igen.
Så det handlar om cirka en månad till… om det inte sker ett mirakel och tumörerna slutar att växa.
Hon är pigg, glad och har inga smärtor… än. Därför känns det så extra svårt att veta att i slutet av februari kommer hon förmodligen inte att finnas kvar hos oss längre.

3 kommentarer

 1. Malou said,

  21 januari, 2008 den 19:40

  Tårarna rinner. Det måste kännas för jävligt. Tänker på er alla. Skönt att Bella i alla fall är pigg. Då har hon säkert inte ont i alla fall. Kram från oss

  • Barbro said,

   21 januari, 2008 den 21:31

   Egentligen BORDE man väl ge upp, men jag VÄGRAR att ge upp så länge jag möts av en levnadsglad och pigg liten hund, så dansar, skäller av lycka och slickar mig i ansiktet.Har fått tag i ett par homeopatpreparat, som bägge var för sig kan vara verksamma mot tumörer. Söker dessutom med ljus och lykta efter en salva som innehåller tuja och ska strykas utanpå huden.Hjälper det ändå inte, har vi åtminstone gjort vad som stod i vår makt för att hjälpa henne.Tyvärr har hennes kullsyster också fått en tumör som verkar vara av samma typ. Hon opereras imorgon – hoppas att den inte kommer tillbaka som hos Bella!

 2. Beagie & co said,

  29 januari, 2008 den 21:21

  Hoppas verkligen att det går vägen. Du är beundransvärd. Tänker på er.Kram Malou


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s