Beaglarna önskar God Jul!

jul2008

6 kommentarer

 1. Emma said,

  24 december, 2008 den 10:39

  GOD JUL!!!!Får vovvarna paket också? SÅKLART de får.Det är så kul att de en uppspelt hund på julafton som slitet i paket…:O).

  • Barbro said,

   24 december, 2008 den 13:47

   O ja, visst får det paket!Det är lika roligt för oss som det är för dem, så det lilla julaftonsnöjet vill man ju inte försaka. :oD

 2. Barbro Z said,

  25 december, 2008 den 19:48

  Hoppas klapparna föll i smaken 😉 Själv förärade jag dotterns katt några burkar av den mat som gillas högt och rent. Och leksaken – fjäderbehängd och pinglande – gjorde lyckan fullständig. Gott Nytt till er alla – både två och fyrbenta i familjen.

  • Barbro said,

   25 december, 2008 den 21:11

   Jo tack, klapparna föll i smaken så till den milda grad att vi fick spara några av dem till en annan dag, för att undvika magbesvär.Kattmat är märkligt nog favorit även är, så det brukar det vankas vid extra festliga tillfällen som jul och födelsedagar. Lagom små behändiga påsar med läcker sås som gör att matskålen måste slickas extra noga i botten.Önskar detsamma tillbaks!

 3. carina said,

  28 december, 2008 den 17:28

  Så fina dina hundar är..du,jag undrar vad denna medicin heter som du fick till dina hundar!Pratade med min hundkompis idag,hon berättade att endast en hund-doktor här i örebro har den medicinen som gör att hundarna sover sej igenom nyåret,men sen sa hon att det finns en medicin till..men den är inte bra..hundarna kan vara uppe och gå m m..de blir bara lite vingliga i kroppen.Mvh Carina,Önskar dej ett gott nytt år..

  • Barbro said,

   28 december, 2008 den 22:13

   Det vet jag tyvärr inte. Det var min syster som fick den till en av sina hundar och det är många år sedan. Jag fick bara en skvätt i en flaska, men jag kan fråga henne om hon har kvar originalförpackningen.Jag tror dock inte att den var receptfri, så du måste förmodligen ändå ringa till veterinären.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s