Beaglar på bästa lekhumör

Idag på morgonen sken solen och det var ett så härligt vårväder att det liksom kändes självklart med ett kolonibesök under dagens lopp, men innan vi ens hunnit halvvägs ut drog det, typiskt nog, upp nya moln.
Lite trist för Matte, men beaglarna var glada ändå.
Fast de var mindre nöjda med kloklippningen och Tumle hade synpunkter på att Matte insisterade på att klämma ut en pormask på örat. Han opponerade sig energiskt genom att sprattla som en vettvilling och skrika som en stucken gris.
Mille blev upphetsad av skrikandet och ville para sig med hans ben, vilket Tumle i hög grad ogillade, så det första han gjorde när han blev släppt var att kasta sig över Mille och smälla till honom med tassen, samtidigt som han vrålade ”hoooooo!!” av sina lungors fulla kraft.
Därefter vidtog en synnerligen livad lek, där det var omöjligt att begripa att storebror inom en månad faktiskt kommer att uppnå den värdiga åldern av 11 år.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

MINOLTA DIGITAL CAMERA

MINOLTA DIGITAL CAMERA

MINOLTA DIGITAL CAMERA

MINOLTA DIGITAL CAMERA

090228mille

9 kommentarer

 1. Ewa said,

  28 februari, 2009 den 19:44

  Ser härligt ut =))

  • Barbro said,

   28 februari, 2009 den 19:55

   Det behövs inte så mycket för att roa dem, om jag säger som så. :o)

 2. DagStjärnan said,

  28 februari, 2009 den 19:51

  Fina hudar.De ser ut att ha riktigt skoj.

  • Barbro said,

   28 februari, 2009 den 19:58

   De älskar sin kolonilott där de kan springa lösa och leka hur mycket de vill, men nu har det varit vinter så de är liksom lite ”svältfödda”.Jag hoppas att hälsan ska stå dem bi, så att de får uppleva ännu en underbar sommar därute.

 3. virknålen said,

  28 februari, 2009 den 19:55

  jag gillar bild nr 4, fart och fläkt 🙂

  • Barbro said,

   28 februari, 2009 den 20:00

   Jag med. Synd bara att den inte blev skarp… men jag har zoomat den väldigt mycket och dessutom var han i full rörelse så jag får ändå vara nöjd med resultatet.

  • Barbro said,

   28 februari, 2009 den 20:03

   Bilderna 4 och 5 är för övrigt densamma, fastän jag har klippt ut hundarna och lagt ut dem var för sig.Skärpan ligger mer i nr 5 som är närmast kameran.

 4. Barbro Z said,

  1 mars, 2009 den 22:23

  Bli attackerad av både brorsan och matte på en gång – två mot en! – hmmm. Tror sjutton att man måste försvara sig. Tumle – du har mina varmaste sympatier. Härliga bilder med liv och lust och fart och fläkt. Jag riktigt upplever hur öronlapparna smäller och saliven stänker – precis som det ska vara när man har som roligast.

  • Barbro said,

   1 mars, 2009 den 22:44

   Ja, det var himla jobbigt för Tumle där en stund, men så snart han kom på tassarna tog han igen det med råge. Att leka av sig stressen är en gammal beprövad metod.Fantastiskt nog hängde kameran med och jag fick ovanligt många av nappatagen på bild. Annars brukar det mest bli suddiga fartlinjer kors och tvärs.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s