Tumles rygg är förhoppningsvis bättre

Det törs man väl knappast skriva, men faktum är att ryggen var betydligt bättre idag. Framför allt verkade han gladare och skuttade runt på ett sätt som man är van att förknippa med Tumle.
Fast bölden på armbågen återstår och jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra med den.
Det känns inte riktigt rätt att börja skära i honom just nu, så jag avvaktar nog ett par veckor till, men fortsätter den att växa så är det nog bäst att ta bort den.

Nu i veckan kom förresten sandalerna, så nu väntar vi bara på vår.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

14 kommentarer

 1. Kurran said,

  29 mars, 2009 den 22:07

  När jag ser den här fina bilden på en riktigt fin hund så vill jag sitta framför och krama om honom! Vilka fina ögon.

  • Barbro said,

   29 mars, 2009 den 22:17

   Nu talar vi om en hund med mycket stor integritet, så det vete sjutton om han frivilligt skulle låta sig kramas. Å andra sidan pussas han gärna, så medan han håller på med det brukar man kunna hinna med att smyga in någon liten kram. ;o)Han har fantastiska ögon, det har de bägge två, men väldigt olika.

 2. cocoon said,

  29 mars, 2009 den 22:10

  Varför fick jag inte träffa dina hundar i somras?Det måste jag få till sommaren?

  • Barbro said,

   29 mars, 2009 den 22:22

   Jag tror inte att de var ute då.Eller rättare sagt, jag är säker på att de inte var det. Det var ju så pissigt väder så de var säkert hemma hos morrmatte.Vanligtvis brukar de annars vara det, så chansen är relativt god. ;o)

 3. Mingla said,

  29 mars, 2009 den 22:24

  Ja men vilket härligt besked att ryggen är bättre, låter toppen tycker jag.Om nu Tumles sandaler har kommit så är nästa anhalt VÅR!! Det bara måste vara så.. Nu vet jag i alla fall vad vi har väntat på..;o)

  • Barbro said,

   29 mars, 2009 den 22:50

   Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig!!Han har inte behövt någon värktablett idag och han har börjat dansa och studsa igen, men han är fortfarande lite vinglig där bak, så jag är orolig att han förtar sig.Sandalerna ser pyttesmå ut, men de passar perfekt på tassarna och han har provgått dem lite inomhus.När det blir torrt och sopat på gångbanorna brukar han klara sig bra utan skor, men det finns dagar när han har ont ändå och då blir dessa perfekta. De är ju inte så täta och instängda.

 4. Kurran said,

  29 mars, 2009 den 22:33

  Jag kände på mig att det var så ställt med honom. Men när man ser bilden… så VILL jag ändå! 🙂

  • Barbro said,

   29 mars, 2009 den 22:52

   Det vill jag också… alltid… men Tumle är mer som en katt än en hund – man får bara om HAN vill. ;o)

 5. 29 mars, 2009 den 22:40

  Näemen har Tumle sandaler?! Sååå söööta! :)))Jaa, han är ju oxå söt! *L*

  • Barbro said,

   29 mars, 2009 den 22:57

   Javisst är de söta… och han också.Givetvis tycker jag att det är tråkigt att han ska ha problem med trampdynorna, men när han nu ändå HAR det är jag glad att det finns så fina skor. Det var ett sant nöje att beställa dem. ;o)

 6. Malou & co said,

  30 mars, 2009 den 07:19

  Härliga nyheter!!!Trendiga lilla Tumle i sandaler. Läste att Posh spice bytt högklackat mot sandaler. Vilken kolla han har. Lustigt vilken lik personligthet Beagie och han har. Beagie får man oxå sno kramar av. Men han är en riktig pussmaskin. Kommer ihåg när vi träffades och Beagie var valp. Han sprang fram till Tumle och fick morr tillbaka, fniss. Mille ville dock leka och Tumle satt och stirrade på den fula valpen, fniss.Kramar

  • Barbro said,

   30 mars, 2009 den 17:32

   Usch, jämför inte min Tumle med den tillgjorda människan.Jag har länge tänkt sy ett par sandaler, eftersom de skor han har är av utpräglad vintermodell. Ibland han har ont i trampdynorna även när det är sommar och varmt, men hundar svettas ju genom tassarna så det känns grymt att stänga in dem i mörka, täta material.Jag ville bara ha en sula som skydd, men jag kom inte riktigt på hur den skulle utformas. Så hittade jag av en slump denna hundsida på nätet, där de sålde just sandaler… så det var klart att jag måste slå till.Bella var ännu mer utpräglat reserverad mot folk än Tumle, så det förvånar mig inte alls att hennes son har ärvt den läggningen. Det ska vara på DERAS villkor, men VILL de gosa så går det bra. ;o)Tumles åsikt om halvstora valpar är att de ska UPPFOSTRAS. Mille leker med alla, men Tumle vill bara leka med Mille (och något enstaka undantag till).Idag har vi varit vid kolonin. Tumle fick åka cykel och ha täcket på sig. Jag hoppas att han inte ska få några men av det.Kramar och svansviftningar, blöta pussar i ögonen

 7. Puppe said,

  1 april, 2009 den 11:56

  Han är ju så söt i sina sandaler så jag får ståpäls!!

  • Barbro said,

   1 april, 2009 den 12:01

   Ja, där ser du.Det är du själv som har ställt till det. ;o)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s