Tumle får uppskov ännu en dag

Någon som var ”finare” än vi behövde en tid, så därför har Tumles operation blivit uppskjuten till valborgsmässoafton.
Nejdå, jag är inte arg, bara en liten smula besviken!

Jag kan just tänka mig att det var datumet som inte föll den andre på läppen, så därför ringde de och chansade på att jag var villig att boka om.
Jag förklarade att jag var tvungen att prata med ”min chaufför” och att jag egentligen hade planerat något helt annat den dagen och då sa de att ”om det inte går så opererar vi naturligtvis din hund iallafall”.
Det var något i det ordvalet som jag inte riktigt gillade – ungefär som att det skulle bli gjort lite hipp som happ – så jag bestämde mig på stört för att på onsdagen ska han iallafall INTE opereras.

Men som tur var kunde gubben som ska skjutsa mig byta till torsdag. Det brukar annars vara knepigt med dessa aktiva pensionärer som har tusen järn i elden och en fulltecknad planeringskalender… men kanske inte just den dagen. Valborgsmässoafton.
Usch, men jag vill inte vänta –  jag vill att det ska vara klart!!!

tumle6

12 kommentarer

 1. Barbro Z said,

  24 april, 2009 den 21:57

  Så tråkigt. Akutfall kan man ju acceptera att det kan komma och ställa till det, men att flytta en planerad operation för att låta någon annan ska få den tiden – av ingen orsak alls – det är ju inte juste. Nu blir han nog extra väl omhändertagen på Valborg i stället, ska du se.

  • Barbro said,

   25 april, 2009 den 12:04

   Det som verkligen stör mig är att hon sa att det var något akut som hade kommit in, men hur pass akut kan det vara om man vet om det en hel vecka i förväg?Så kunde det vänta till den 29de borde det kunna vänta en ynka dag till… tycker jag nog!Nej, jag gissar som gubben att det är någon person som det är mer värt att ställa sig in med än jag och min lilla hund.Att de sabbar VÅR valborgsmässofton spelar ju liksom ingen roll.

 2. Kurran said,

  24 april, 2009 den 22:17

  Vad tråkigt. Hoppas den långa väntan som nu infinner sig ändå går fort.

  • Barbro said,

   25 april, 2009 den 12:08

   Väntan blir inte så mycket längre. Bara från den 29/4 till dagen efter. Det är allt krånglet som irriterar mig.Kliniken har flyttat alltför långt bort för mig att gå, så jag var tvungen att hitta någon som kunde skjutsa mig, och när jag äntligen fixat det blev att tvungen att börja om från början igen.Somliga pensionärer har ju aldrig vett att hålla sig hemma!Jag får dåliga vibbar.SÄMRE än dem jag hade förut.

 3. Terese said,

  25 april, 2009 den 12:08

  Hmm förstår din känsla! OCH att det känns jobbigt att vänta!Trist när det blir på det där viset! Håller tummarna för att det skall gå bra vilket fall

  • Barbro said,

   25 april, 2009 den 21:54

   Ja, jag måste säga att det ska bli skönt när detta är över… hur det än kommer att gå.Idag var han mycket bättre i sin rygg, apropå det. ;o)

 4. Mingla said,

  27 april, 2009 den 08:19

  Jag önskar också att det vore klart och jag förstår din känsla..Nu hoppas jag att det finns en mening med detta och att det blir toppen bra på alla vis..Ha en bra dag nu allihop..

  • Barbro said,

   27 april, 2009 den 12:28

   Bara tre dagar kvar nu.Man kan inte annat än vänta och försöka låta bli att tänka för mycket på det.Dagen har åtminstone börjat väldigt bra. ;o)

 5. M said,

  29 april, 2009 den 09:07

  Håller tummar att allt ska gå bra med Tumle och din vånda. Ska tänka på er.Kram från oss alla

  • Barbro said,

   29 april, 2009 den 12:35

   Och NU är det den sista dagen, så gissa vilken ångest jag har!!!

 6. Malou & co said,

  29 april, 2009 den 17:53

  Det kan jag verkligen förstå. Kan du inte bara ta en kram-kväll med killarna. Bara gosa. Behövs det lipas- så gör det, men beaglegos är underskattat när det är jobbigt.Kramar och hundpussar

  • Barbro said,

   29 april, 2009 den 19:53

   Du får mig plötsligt att minnas hur Bella viftade på svansen och slickade bort mina tårar när jag var ledsen för att dagen för hennes avlivning var bestämd.precis som att hon sa till mig att ”du ska inte vara ledsen, det är okej”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s