Varmt idag, tyckte beaglarna

23 grader varmt är för mycket, när man är van vid cirka 15 och ännu bara har börjat fälla ur sin tjocka vinterpäls.

Nu bör det sägas att bilden ljuger, för mycket led faktiskt inte Tumle – han råkade bara bli avbildad mitt i ett steg, när han gick och nosade.

Matte fick upp ”baldakinen” idag, vilket enligt beaglarna gav en betydligt mindre hemsk temperatur inne i stugan.

4 kommentarer

 1. Terese said,

  25 maj, 2009 den 22:14

  Nu hittade jag hit!Hoppas allt e bra med er killar!

  • Barbro said,

   25 maj, 2009 den 22:38

   Ja, jag bytte bloggställe, för att slippa logga in och ut mellan de olika bloggarna. Gamla beaglebloggen finns kvar, men bara som arkiv och som en länk för att hitta hit.Killarna, särskilt den yngre, tycker att det är för varmt.Den äldre är stel och lite instabil där bak. Det är 2,5 månader sedan han sträckte sig, men hans rygg verkar tyvärr inte bli bättre än så här. Det tar tid när man blir till åren, både för tvåbenta och fyrbenta.

 2. Mörlin said,

  25 maj, 2009 den 22:44

  Ok, har ni flyttat nu? Ajaj då…kanske många godingar som försvinner i den här röran, tråkigt isåfall.Gott att se att Tumle är still going strong efter operationen!Kramar till er. 🙂

  • Barbro said,

   26 maj, 2009 den 00:03

   Nädå, vi har inte flyttat, bara börjat på ny kula här. Den gamla beagle-bilderbloggen ligger kvar med alla inläggen i behåll. Den fungerar som en dagbok, så den kan absolut inte raderas… men det är ju betydligt bekvämare att kunna skriva och svara på kommentarer utan att byta inloggning stup i kvarten (och göra fel).Tumles ben har läkt jättefint, men det är inte lika bra med hans rygg. Där ligger tydligen en nerv i kläm som gör honom vinglig och stel. Fast ont har han tydligen inte, så det är bara att ta det lugnt och bida sin tid. Med tanke på hans ålder är det möjligt att han aldrig kommer att bli riktigt så spänstig som han var förr. Fast vi hoppas förstås.Kram tillbaks! :o)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s