Beaglarna suktar

Hon har tagit upp POTATIS igen!!!

Potatis är beaglemat, beaglemat, beaglemat!!!!!

Äääh… hon fattar ju INGENTING!!!!

 

 

4 kommentarer

 1. Haggann said,

  24 augusti, 2009 den 22:05

  Haha jag minns vår schäfer, man fick hålla undan henne från potatislandet… hon grävde när vi inte såg…Varför gillar hundar rå potatis? Det är ju inte gott, och hon åt absolut inte KOKT potatis…

  • Barbro said,

   24 augusti, 2009 den 22:14

   Jag tror det är något med konsistensen som tilltalar… och så det faktum att många hundar gillar att gräva och få fram saker ur jorden.Fast mina gillar kokt potatis lika mycket som rå.

 2. Mingla said,

  25 augusti, 2009 den 09:08

  Vår kommandora i flocken älskar potatis.. Hon kan stå och dö för en potatis och då är hon inte alls så glad i mat som alla de andra.. NÄR hon nu lyckas få en potatis, (rå eller kokt spelar ingen roll) så skalar hon den först.. Joo det är sant.. Hon skalar av allt skal och lägger på sidan och när hon ätit upp den skalade potatisen så äter hon upp skalen.. Hon är inte lik någon jag känner den bruttan.. =))Hoppas att killarna mår toppen på alla vis..

  • Barbro said,

   25 augusti, 2009 den 09:34

   Dessa hundar!Mina skalar minsann ingenting – det är bara glufs-glufs som gäller. Däremot när det handlar om morötter… fast då är det JAG som skala åt dem. De skulle aldrig drömma om att äta en oskalad morot, vilket inte på minsta vis hindrar Mille från att med god aptit äta skalen först. Under tiden som han gör det brukar Tumle passa på att knycka hans skalade morot. Detta är jag medveten om, så därför strimlar jag mesta möjliga av Milles morot med skalaren.De mår ovanligt bra just nu, även den äldre av herrarna som numera springer med cykeln hela vägen, både ut och hem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s