Frusna fuktiga beaglar

Vi var ute och byggde växthus idag, men vädret blev inte riktigt så bra som vi hade hoppats på. Det blåste och så småningom började det duggregna. Spikandet var dessutom väldigt störande, tyckte beaglarna, så efter maten valde de bägge två att dra sig tillbaka under filten och hålla varandra varma. (Jodå, Tumle är där också, fastän han inte syns)

 

6 kommentarer

 1. Haggann said,

  17 oktober, 2009 den 22:46

  Har varit sol idag, men ingen värme alls…Jag fick släpa med mina dammgrejer inomhus och stå och skrubba, händerna blev till is…

  • Barbro said,

   18 oktober, 2009 den 11:55

   Ja, när man håller på med vatten blir man ju väldigt snabbt stelfrusen, särskilt om det inte är så många grader i luften.Det var hyfsat igår innan vi gav oss iväg, därför fick hundarna följa med, men det ångrade jag nästan senare när det började regna. De hade ju inget att jobba med, så de satt mest och frös… och så spikandet förstås.

 2. Mörlin said,

  18 oktober, 2009 den 12:00

  Brrrrr, vilken tur att vovvarna kunde bädda ner sig!!!

  • Barbro said,

   18 oktober, 2009 den 19:58

   Ja, det blev förskräckligt kallt. Gubben och jag höll ju på att bygga så vi rörde oss hela tiden, men hundarna huttrade mer och mer. En hund som börjar bli nedkyld har ett särskilt sorgmodigt sätt att hålla svansen. Den kröker rygg och svansen står liksom ut i en konstig vinkel snett ut.Men två små killar tillsammans under en filt är aldrig fel. ;o)

 3. Marie said,

  18 oktober, 2009 den 12:40

  Dom är så fina dina hundar. Tyvärr har jag själv kommit till ett vägskäl i mitt liv o måste tyvärr göra av med min lilla Edtih . Men men i bland måste man ta ett stort beslut . Hoppas vi kan se på varanndras bloggar ändå

  • Barbro said,

   18 oktober, 2009 den 20:00

   Javisst är det så och det är alltid lika tråkigt.Jag läste lite bakåt i din blogg, men fattade inte riktigt VARFÖR. Blev barnet allergiskt?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s