Tumle är girig och snabb

Matte tog med sig en del av jobbet hem och valde att istället åka ut till kolonin på eftermiddagen.

Beaglarna fick tuggpinnar som välkomstgodis vid ankomsten och pinnarna var så tunna att Matte la fram fyra stycken.

Tumle var genast på hugget och roffade åt sig tre och sprang ut, medan Mille fick ta den sista. Precis som vanligt, alltså. När det handlar om frukt och tuggisar är Tumle blixtsnabb och hal som en ål.

I rättvisans namn bör tilläggas att han fick i sig sina tre pinnar på ungefär samma tid som Mille använde till sina enda.

Här är han inne på nummer två.

 

6 kommentarer

 1. Mingla said,

  19 oktober, 2009 den 22:56

  Vilken tur att mina sover.. Jag har tre hundar som äter ben ihop med den lilla gula killen gör bort sig så vansinnigt så han får ett galler mellan sig och dom om man säger så.. Han inser nog kanske att han har skitit i det blå skåpet en gång för mycket.. Tack och lov är dom snälla som lamm när det gäller alla, människa som djur men inte mot den gula killen.. HAN har gjort någonting riktigt tokigt så han borde vara glad över sitt galler.. =)

  • Barbro said,

   20 oktober, 2009 den 09:28

   Det verkar som att det där med ben lockar fram vilddjuret i dem och får dem att tappa omdömet helt. De gånger våra hundar har slagits har det väldigt ofta handlat om ben… eller åtminstone mat.Jag förmodar att Wirus gjorde misstaget att försöka ta benet från någon som är över honom i rang?

 2. Malou said,

  20 oktober, 2009 den 15:39

  Hmmmmmmm Beagie är en bensnobb. De ska vara vita (Är han lite rasistisk eller) och platta. Oftast äter han de inte i alla fall. Mestandels gömmer han dem och han lägger ner sånt jobb på det hela. Men till och med Stevie Wonder skulle hitta gömstället på en gång.

  • Barbro said,

   20 oktober, 2009 den 22:19

   Tumle och Mille totalnobbar vita ben. Dem kan jag äta själv, tycker de.Det där med att gömma inomhus är ingen hund särskilt bra på, men släpp ut den på kolonilotten, så blir det en helt annan klass på kamouflerandet. Jag kan stå och se på när de gräver och ändå inte hitta grejen direkt efteråt.

 3. Marie said,

  20 oktober, 2009 den 16:44

  Hej nej min dotter är inte allergisk . Att vi alltid är hos doktorn med henne beror på att hon har tre njurar . Jag sålde Edith för tiden räckte inte till riktigt.Kollar gärna ändå din blogg . Hoppas det är ok

  • Barbro said,

   20 oktober, 2009 den 22:20

   Det är helt okej och jag förstår att det kan vara knappt om tid, för en beagle är ganska krävande, särskilt när den är ung.Hoppas du får tag i någon bra person som vill ha henne!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s