Beaglar i november

Det händer inte så mycket i beaglarnas värld denna gråa och blöta november. Vi går till jobbet varje morgon, ett varv runt kyrkogården på lunchrasten… och sedan hem igen i skymningen.

Här är det dags att gå hem.

 

8 kommentarer

 1. Haggann said,

  17 november, 2009 den 22:44

  Men så söta dom är! Tumle ser ut som en valp i kroppen! Dom är nog i toppform?!Inte som jag, gammal och småfet med bilringar…

  • Barbro said,

   17 november, 2009 den 23:07

   Om du bara visste hur ofta jag får den frågan om Tumle är en valp. Det är väl beaglarnas runda huvuden och stora ögon som gör dem valplika. ;o)

 2. Mingla said,

  18 november, 2009 den 08:15

  Tänk att det händer inte så mycket i mina hundars värld heller just nu.. Ett något längre släpp i en stoor fårhage på dagarna.. ( så stor så att man inte orkar gå runt den) men det blir inga roliga skogspromenader som man kanske vill ha när man är hund.. =(Men det kommer nya tider.. Bättre tider och idag tror jag att vädret är så pass bra så att det kanske kan behaga även en människa så kanske.. kanske får ligan här hemma lite roligare idag.. Hoppas att ni får en bra dag idag killar..

  • Barbro said,

   18 november, 2009 den 08:59

   Det är ju tyvärr så med regn och rusk att hundar gillar det mer än människor, men det är människorna som bestämmer och därför blir det lite långtråkigt för hundarna medan det pågår.Men idag var det väldigt trevligt, både för tvåbenta och fyrbenta… åtminstone på morgonen. :o)

 3. Haggann said,

  18 november, 2009 den 08:29

  Ja det där stora runda huvudet och den lilla smidiga kroppen, väldigt valpigt!Syns inte alls att de börjar bli till åren.En del hundar blir ju tyvärr småfeta och slappa med åldern, precis som vi människor…

  • Barbro said,

   18 november, 2009 den 09:01

   De är bägge två ganska vältränade efter allt cyklandet i somras och Mille ser fortfarande ung ut, men Tumles hud börjar bli lite förslappad bakom frambenen och på halsen… PRECIS som hos äldre människor.

 4. Malou said,

  19 november, 2009 den 20:42

  Pyttsan, jag hatar regn. Voff Beagie

  • Barbro said,

   19 november, 2009 den 20:45

   Här är vi väl inte så förtjusta i det, heller. Särskilt inte Tumle som fick ont i tassen idag. AJJJ TASSEN!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s