Beaglar i djup snö

Riktigt hur djup den var framgår inte tydligt av bilderna, men jag kan säga som så att utanför det tilltrampade gångspåret bottnade inte beaglarna, så ville de ta sig fram där var det gångarten hopp-hopp-hopp som gällde.

Och så detta med snödriva på nosen…

Hur som helst så var det ett riktigt hundväder idag, i ordets mest positiva betydelse. Om beaglarna får bestämma kan det gärna vara vinter ett bra tag till.

 

Och det blir det nog också  (tyvärr… eller hurra)


 

4 kommentarer

 1. BeBest said,

  28 januari, 2010 den 21:28

  … eller hurra?Det blir ruggigt kallt igen. Sug på den karamellen du Tumle!:O)

  • Barbro said,

   28 januari, 2010 den 22:03

   Tumle har ett blått täcke med fleecefoder att ta till vid extrem temperatur.Fast, ärligt talat, när det var nedåt -20 tyckte ingen av herrarna att det var särskilt kul… i synnerhet inte som Matte blev så stressad och irriterad då.

 2. KnurraLinda said,

  28 januari, 2010 den 22:11

  Åhhhh nu fick jag en massiv ”jagsaknarElvis” känsla:(Tänk, när man öppnade porten och han stack ut näsan och såg att det var snö ute. Tog ett Lille-Skutt-hopp rätt ut i närmsta hög och så ner med nosen. Nös till, kollade upp på mig med en pyramid av snö på näsan, och så ner igen:)Han älskade när jag sa: Är du med då? Då ställde han sig i ”hoppställning” och väntade på att jag skulle sparka iväg snö i en båge som han hoppade upp och försökte fånga. Åhhhhhh

  • Barbro said,

   28 januari, 2010 den 22:23

   Ja, VARFÖR är hundar så förtjusta i snö, när katter avskyr den som pesten. De har ju minst lika mycket päls, de.Vi mötte en gammal hundkompis på vägen hem från jobbet idag. Han är över 13 år och har varit rätt skraltig det senaste halvåret, men snön hade piggat upp honom så att han var som en unghund igen och ville att matte skulle leka med honom. Det var otroligt härligt att se. :o)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s