Beaglarna den 12 april

Man blir TRÖTT av att vara utomhus i vårluften hela dagarna.

För övrigt har just ingenting hänt.

Jo förresten, hon klippte av tassarna…. och skrapade loss tänderna med en otäck vass metallpinne… men det har vi redan förträngt.

 

6 kommentarer

 1. BeBest said,

  12 april, 2011 den 21:33

  Ja ni pojkar, mattar är väldigt besvärliga ibland! Efter att ha prövat några har jag valt att klara mig utan. Kan det vara ett alternativ för er också?:O)

  • Barbro said,

   12 april, 2011 den 21:49

   Njäää det skulle nog inte gå så bra. Hon har placerat matburken på ÖVERSTA hyllan i stugan, så du skulle vi svälta ihjääääl.Och så är det ju så bekvämt att åka cykel och slippa gåååå…

 2. Mingla said,

  13 april, 2011 den 09:10

  Joo det ska gudarna veta.. I måndags var mina tre ute i 6 timmar och de var nära på medvetslösa när det blev kväll.. Tikarna fick jag inte ens med in till sovrummet.. ;o)

  • Barbro said,

   13 april, 2011 den 09:41

   Jo, det är så ungefär varenda kväll. Man tycker att de borde ha vant sig. Jag (vi) har ju iallafall ”jobbat” därute i drygt en månad nu, men tydligen inte. Särskilt när det blåser blir intrycken så många att de små hjärnorna inte riktigt räcker till.Det är inte bra för Tumle att sova så tungt, för då är han stel när han vaknar på morgonen och vill inte äta sin frukost.Men den brukar förstås slinka ner längre fram. ;o)

 3. Malou said,

  15 april, 2011 den 18:56

  Taskiga matte! Både tassamputation och tandövergrepp på samma dag. Fast jag ska inte döma hårt. Tog Beagie till veteinären idag. Hade kommit blod från snoppen. Gissa om en hederlig gammal beagel skrek när vetrinären stack in ett finger i baken. Visade sig att han hade blåsljud på hjärtat oxå.

  • Barbro said,

   15 april, 2011 den 19:09

   Hade han alltså prostatabesvär?Det hade hans morfar. Han var kemiskt kastrerad i flera år av den orsaken.Blåsljud hade han också och det har Tumle med. Det är tydligen väldigt vanligt och inget särskilt oroande, så länge hjärtat är starkt och orkar kompensera.(Stackars Beagie)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s