Det drar ihop sig

Nu är det mesta av möblemanget utburet även från verandan och det enda vi har kvar där är lite kläder, hundgodis och dynorna som vi sitter… nåja… ligger på.

Idag förlorade Mille en kindtand, den bakersta uppe till vänster, som om sanningen ska fram har varit glapp i flera år. Veterinären tyckte att den gott kunde få sitta kvar, men nu var alltså stunden kommen – plötsligt låg han bara på dynan och nosade fundersamt på den och det tog Matte en god stund att upptäcka vem av hundarna som hade blivit av med den.

Ont gjorde det tydligen inte, för Mille tog upp sin pinne igen och tuggade lugnt vidare som om ingenting hade hänt.

4 kommentarer

 1. Inger said,

  27 maj, 2013 den 10:23

  Den ser ju ut att ha ruttnat bort inifrån, så vid någon tidpunkt gjorde den antagligen ont. Men att bli av med en på det här viset var antagligen bättre än att dra ut den… I.

  • Barbro said,

   27 maj, 2013 den 22:19

   Förmodligen… men han stinker, så riktigt bra är det inte än. Tycker även att han tuggar långsammare än förut. Det kan tänkas att även Mille behöver en kur med smaskiga leverpastejkulor med penicillintabletter i.

 2. Inger said,

  28 maj, 2013 den 14:57

  Savannahs mun behandlade jag med Corsodyl – köpes på apotek. Jag baddade insidan av munnen med en tuss doppad i detta och det höll faktiskt efter besvären rätt bra. Kan tillägga att jag använder samma preparat själv mot munsår och det är kanonbra. Rekommenderas! I.

  • Barbro said,

   29 maj, 2013 den 07:42

   Jag brukar använda något som heter AftaMed på mina. Det finns som sköljlösning, gel och spray och bedövar smärtan en stund. Sprayen skulle troligen funka i Milles mun, men flaskan smälte i branden och den var såpass dyr att jag har inte köpt någon ny.

   Men gäller det hundarna så betalar man ju ofta summor som man aldrig skulle drömma om att lägga ut på sig själv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s